Ons aanbod

Schilderwerken

We zijn zeer bekwaam in alle binnenschilderwerken van binnenmuren, plafonds en sierlijsten tot trappen, ramen en deuren. We stellen steeds zeer hoge eisen aan onze verven en materialen.  We garanderen ambachtelijk vakmanschap met een hoge afwerkingsgraad.

Is uw woninggevel aan een opfristbeurt toe, Wij besteden extra aandacht aan de toestand van de ondergrond en de aard van afwerking.

Van ramen, deuren en dakgoten tot het kalleien en reinigen van gevels.

We geven uw woning een frisse uitstraling.

Wand- en vloerbekleding

Behang is weer helemaal terug van weggeweest en brengt uw interieur tot leven. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze om een unieke sfeer in uw woning te creeëren.

Het kiezen van de meest geschikte vloerbekleding is vaak een hele uitdaging, er bestaan zoveel verschillende soorten en materialen elk met hun eigen karakter.

Vasttapijt, vinyl en laminaat. Eens u de keuze heeft gemaakt zullen wij die zorgvuldig plaatsen.

Decoratieve technieken en kleuradvies

Ook voor verschillende  ambachtelijke schilderstechnieken bent u bij ons aan het goede adres.  Wij zijn bekwaam in het patineren, beitsen, kalken en diverse stuktechnieken.

Heeft u een kleur in gedachten maar weet u niet hoe u ze moet integreren, vraagt u zich af welke tinten het best bij uw woning passen?  Ook hiervoor kan u op ons rekenen. We houden rekening met alle factoren en besteden aandacht aan de stijl, lichtinval, sfeer en grootte van de ruimtes.

Plamuurwerken

Plamuren is noodzakelijk om oneffenheden te vermijden en om egaal geschilderde muren te bekomen.

Na het plamuren kunnen de schilder- of behangwerken van start gaan.

Wenst u zelf te schilderen na het plaatsten van gyprocwanden en plafonds of heeft u te maken met slecht pleisterwerk. Ook dan staan wij paraat om de nodige plamuurwerken uit te voeren zodat u toch tot een mooi eindresultaat kan komen.